Your world of Magento Extensions and Magento Themes.

Welkom bij hapjestraiteur.

receptie hapjes antwerpen

Contacteer ons

 


 

Receptiehapjes.

Wij leveren aan huis, op uw bedrijf of op uw feestlocatie, met bediening indien gewenst. U kan de hapjes ook afhalen bij ons te Brecht, vlakbij de E19 afrit sint-job. Wij verzorgen uw feest in antwerpen, schoten, brasschaat, brecht, schilde, kapellen, kalmthout, wuustwezel, rijkevorsel, zoersel, merksem en verder op aanvraag. meer info vindt u onder "over hapjestraiteur"

Bij hapjestraiteur kan u steeds het ruime aanbod receptiehapjes bestellen in de webwinkel. Als traiteur zijn wij gespecialiseerd in fijne hapjes voor uw feest, walking dinner, besdijfsfeest,... Of u nu een trouwreceptie of bedrijfsfeest met 150 genodigden in een feestzaal plant, een communiefeest, lentefeest of verjaardagsfeest, wij staan voor u als traiteur klaar.  

hapjestraiteur Antwerpen is gevestigd in Brecht en verzorgt uw walking dinner, koud buffetbarbecue, communiefeest, lentefeest, trouwfeest, trouwreceptie tot in de puntjes. Indien gewenst zorgen wij ook voor aangepaste wijnen, cava of champagne, allen zorgvuldig geselecteerd door een gerennomeerd Antwerps wijnhuis.

Onze hapjes worden met grote zorg bereidt, enkel de perfecte hapjes komen in de webwinkel terecht. U hebt voor uw feest dus ruim de keuze in onze webwinkel. 

Voor uw trouwfeest, communiefeest, personeelsfeest,...staan wij graag voor u klaar. 

Heeft u nog vragen over de organisatie van uw feest? Wij helpen u graag met professioneel advies. Wij bieden hapjes op maat van uw feest. Bij hapjestraiteur Antwerpen uit Brecht is uw bedrijfsfeest, barbecue, receptie, en walking-dinner in goede handen.

zoekt ueen  traiteur voor uw bedrijsfeest, lunchvergadering, tuinfeest, trouwfeest, hapjestraiteur brasschaat, schoten, antwerpen, brecht, schilde of kapellen ? U hebt ons gevonden ;-)

Wij verzorgen al uw receptie's, trouwfeesten, bedrijfsfeesten, verjaardagsfeesten,...

 


 

Een receptie is het ontvangen van gasten ter gelegenheid van een feestelijke gebeurtenis zoals een jubileum,  afscheid of een huwelijk.Tijdens de receptie is er gelegenheid om de jubilaris, de  werknemer of het bruidspaar te feliciteren en geluk te wensen. Een receptie wordt soms gevold door een diner met gasten. In het geval van een trouwreceptie kan er na afloop  nog een trouwfeest plaatsvinden.

Op 1 januari en de maand daaropvolgend kan men een  nieuwjaarsreceptie organiseren. 


 

 receptie hapjestraiteur