Your world of Magento Extensions and Magento Themes.

Hapjestraiteur, traiteur voor uw bedrijfsfeest.

hapjes bedrijfsfeest

Contacteer ons

 

 

Hapjestraiteur verzorgd uw bedrijfsfeest, opendeurdag, receptie, personeelsfeest of lunchvergadering met heerlijke hapjes. Voor uw comfort leveren we bij u op het bedrijf of op de feestlocatie te Antwerpen, Brecht, Brasschaat, Schilde, Schoten, Merksem, Kapellen, Kalmthout en omstreken.

Indien gewenst kan u ook afhalen bij ons te Brecht, Sint-job-in't-goor.

Veel ondernemers organiseren jaarlijks een personeelsfeest voor hun medewerkers.  Vaak is de nieuwjaarsperiode uitgekozen voor dit evenement.  Hoe worden de gemaakte kosten fiscaal benaderd? 

Uit hoofde van u als werkgever zijn alle kosten verbonden aan dergelijk feest voor 100% aftrekbaar, op voorwaarde dat er slechts één dergelijk feest wordt ingebracht per belastingsjaar.  Verdere voorwaarden zijn dat hetbedrijfsfeest voor alle personeelsleden wordt georganiseerd en dat het gekoppeld wordt aan een speciale gelegenheid:   Sinterklaas, Kerstmis, Nieuwjaar, maar ook een patroonsfeest kan in aanmerking komen. Verder zijn de overhandiging van eretekens aan personeelsleden, huldiging of penisonering van personeelsleden aanvaarde gelegenheden.  

Hoe de kosten gemaakt zijn speelt geen rol: op restaurant, of met een traiteur. 

Uit hoofde van het personeel wordt het bedrijfsfeest beschouwd als een niet belastbaar sociaal voordeel: geen loon, dus, en bijgevolg ook geen RSZ bijdragen noch bedrijfsvoorheffing op de geldelijke waarde ervan.  Dit zolang de uitgaven niet buitensporig zijn.     

Bron; Unizo

Ook een opendeurdag is fiscaal aftrekbaar, aangezien dit onder publiciteitskosten valt. Informeer u bij uw boekhouder!

Hapjestraiteur zorgt voor een correcte factuur, zodat u zorgeloos kan feesten.